Da BarBo var dreng

 

En fortælling om den gang BarBo bare var en lille dreng, om livet på klosteret, drager, tigrer og munke, og ikke mindst om den gang BarBo fandt på kampkunsten Karado og reddede alle landets svageste.

 

 

Det var et fantastisk vejr den dag BarBo blev født. Ikke fordi det var noget særligt, for det var nu godt vejr på kloden Klumpen det meste af tiden. BarBo blev født i en lille faldefærdig hytte i en hænger i den lille by Numachide. Hans forældre far Feng og mor Fong arbejde begge to i de store miner. Far Feng arbejdede på bryder-holdet og hans mor stod for det hårde arbejde med at transportere det brudte materiale til fabrikken. BarBo kunne ikke have fået mere kærlige forældre, men de havde ikke meget at gøre med og havde svært ved at brødføde den lille familie på tre. Da BarBos lillesøster, otte drejninger senere kom til verden, gik det snart helt galt for familien. Hans far blev kort efter at lillesøster Shojo blev født, ramt af en ulykke i minen og kunne ikke arbejde der mere.

 

 

BarBo bliver sendt i kloster

 

Da BarBo var bare 10 drejninger gammel blev hans forældre nød til at sende ham i kloster. Det er meget almindeligt at sende det ældste barn i kloster, hvis familien ikke har råd til at have dem boende længere.

 

BarBo blev sendt i det kendte Shoalin-kloster der ligger i bjergregionen med samme navn.

 

BarBo havde i lang tid svært ved at falde til blandt de langt ældre munke, og brugte det meste af de første drejninger på klosteret sammen med dyrene i klosteret.

 

Næste side ->